carrot

Karrota (500 gr)

90.00 L 75.00 L
images-1.jpg

Patate (500 gr)

45.00 L
Red-Salad-Bowl-2-640×480.jpg
auto_11518185782.jpg
Buah-bit-merah.jpg

Panxhar (500 gr)

100.00 L
qepa-e-kuqe.jpg

Qepë e Kuqe (500 gr)

100.00 L 75.00 L
37419114_1578948685564153_1658796445085466624_n.jpg
“FERMA JONE” ËSHTË NJË SIPËRMARRJE E RE QË KA QËLLIM KRYESOR PRODHIMIN
ORGANIK DHE NATYRAL
TË PRODUKTEVE USHQIMORE.

Si e tillë ajo ka gjithashtu për mision të promovojë produktet dhe ushqimin e shëndetshëm dhe t’i sjellë ato pranë konsumatorit shqiptar.

“Ferma jone" momentalisht ka një pikë shitjeje në qytetin e Tiranës si edhe një serë të produkteve organike në fshatin Baldushk, Tiranë.

Bli Online

Instagram has returned invalid data.