Product Detail

Domate Rosalina (500 Gr)

125.00 L

Category:
Qty:

Domatja e pjekur përmban 94% ujë, 2% fibra, 1% proteina, 3% sheqerna, 300 mg% kalium, 25 mg% vitamina C, l mg% vitaminë E, acid malik e citrik dhe likopen (2mg në 100 gram), një karotenoid me veti antikanceroze. Kur ne përdorim domatet në gjellë, ajo humbet një pjesë të mirë të vitaminës C. Të gjithë ata që janë në dietë, duhet të dinë se 100 gram domate përmbajnë vetëm 20 kalori, pra një sallatë me 300 gram domate, borzilok e ndonjë karotë përmban maksimumi 100 kalori.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Domate Rosalina (500 Gr)”