Product Detail

Kungull i njome “Ferma Jone” (500 gr)

125.00 L

Qty:

Kungulli është zgjedhja e duhur nëse dëshironi që të konsumoni perime që kanë një ndikim të veçantë në organizmin tuaj. Kungulli i njomë është një perime që përmban një sasi të madhe të kaliumit 295 miligramë për 250 gramë apo 8% e marrjes së rekomanduar ditore të këtij minerali.

Sipas një studimi të realizuar nga kolegji Amerikan i Kardiologëve rezulton se kaliumi mund të jetë ndihmë e madhe kur vjen puna për kontrollin e presionit të gjakut, duke reduktuar efektet e dëmshme të kripës në trupin tuaj.

Studimet tregojnë se rritja e futjes së kaliumit mund të zvogëlojë rrezikun e sulmit në tru, si dhe të zvogëlojë shanset e zhvillimit të sëmundjeve të zemrës.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kungull i njome “Ferma Jone” (500 gr)”