Product Detail

Panxhar (500 gr)

100.00 L

Category:
Qty:

Panxhari mund të hahet i gjallë, me feta të holla ose i grirë duke i dhënë shije me vaj, limon, kripë piper, sipas dëshirës. Të ziera, panxharët mund të hahen të ftohtë ose të ngrohtë. Rregullojini pak me uthull ose shtojani sallatës. Gjethet duhet të zihen dhe të përgatiten njëlloj sikurse edhe spinaqi dhe barishtet e tjera. Panxhari përmban potas dhe vitaminë A, vitaminë C, hekur, kalcium dhe magnez. Gjethet janë të pasura me potas, magnez, acid folik, hekur dhe vitaminë C.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Panxhar (500 gr)”