Product Detail

Patëllxhan

110.00 L /(500 gr)

Qty:

Patëllxhani është një ndër perimet që njihet për vlerat e tij të shëndetshme. Kultivimi i tij është shumë i lehtë, pasi ai është i përshtatshëm me të gjithë llojet e klimave. Patëllxhani është një nga ushqimet që nuk përmbajnë nivele të larta të pesticideve dhe përfitimet e tij shëndetësore janë vërtet të dukshme. Parandalon kancerin, mbron trurin, ka indeks të ulët glicemik, përshpejton humbjen e peshës, përmban pak karbohidrate dhe yndyra, redukton inflamacionin kronik në trup, ul kolesterolin dhe presionin e gjakut, është burim i shkëlqyer i hekurit

There are no reviews yet.

Be the first to review “Patëllxhan”