Product Detail

Sale!

Qepë e Kuqe (500 gr)

100.00 L 75.00 L

Category:
Qty:

Qepët e ëmbla përmbajnë flavonoidë, të cilat i bëjnë mirë zemrës dhe pakësojnë rrezikun e sëmundjeve që i kanosen asaj. Qepët e ëmbla inkurajojnë rritjen e baktereve të mira në sistemin tretës, të njohura si prebiotikë. Këto baktere garantojnë funksionet më të mira të tretjes. Përmbajnë një substancë që njihet si kondrocite, shumë e dobishme për shëndetin e kockave. Konsumi i rregullt i qepëve të njoma promovon shëndetin e kockave dhe parandalon sëmundjet e tyre, veçanërisht osteoporozën. Përmbajtja e lartë e vitaminës C tek qepët e njoma promovon një sistem të shëndetshëm imunitar. Qepët e ëmbla përmbajnë substanca që luftojnë inflamacionin dhe shmangin sëmundjet e shkaktuara prej tij. Një nga faktet më interesante që duhet të dimë për qepët e ëmbla është se ato kanë një përmbajtje 6% më të lartë të sheqerit dhe më të ultin të substancave të sulfurit, të cilat i japin aromën pikante qepëve të tjera.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qepë e Kuqe (500 gr)”